Menaž dekoracija

Prima štapići

Bananica

Menaž čokolada

Menaž crni čoko dugmići

Štark Piškote

Štark Petit Beurre

Menaž dekoracija
Prima štapići
Bananica 25gr
Menaž čokolada
Menaž crni čoko dugmići Drops 120g
Štark Piškote 105g 210g 420g
Štark Petit Beurre 500gr

Čokolada

Sastojci: šećer, kakao masa, kakao maslac, emulgatori (sojin lecitin), aroma. Čokolada sadrži: kakao delovi 44% min. Proizvod može da sadrži tragove kikirikija, jezgrastog voća, glutena (pšenica), mleka, jaja, celera, slačice i susama.

Sastojci i hranjive vrednosti

Sveži i hrskavi, napravljeni od pšeničnog brašna i posuti kristalima morske soli, Prima Classic štapići predstavljaju nepogrešiv izbor za laganu užinu.

Proizvod sadrži

Pšenično brašno (88,6%)
Biljno ulje (uljana repica)
Glukozni sirup
Morska so (2,9%)
Sredstva za dizanje testa (E503, E500)
Maltozni sirup
Sredstvo za glaziranje: natrijum hidroksid

Sastojci i hranjive vrednosti

Ljubav prema Bananici se prenosi sa generacije na generaciju, a za sve je zaslužan njen kvalitet, prepoznatljiv oblik i jedinstven ukus. Naša tajna leži u pažljivo biranim sastojcima koji u kombinaciji sa bogatim, krckavim čokoladnim prelivom stvaraju magiju ukusa kojoj je nemoguće odoleti.
Slatka penasta sreća je idealne veličine, jer savršeno lako staje u svaki džep, torbu ili ranac, i uvek je tu kada vam je potreban predah i neophodna doza slatke energije. Vaš smo verni saputnik i deo najlepših uspomena već decenijama, i obećavamo da ćemo biti tu da i dalje mamimo osmehe, izazivamo radost i donosimo sreću!

PROIZVOD SADRŽI
Šećer, glukozni sirup, voda, kakao masa, dekstroza, kakao maslac, sredstvo za želiranje (E406), kiselina (limunska kiselina), belance jajeta u prahu (0,16%), emulgatori (sojin lecitin i E476), prirodna aroma banane (0,05%), arome, boja: ekstrakt šafranike. Čokoladni preliv sadrži: kakao delovi 54% min. Proizvod može da sadrži tragove kikirikija, jezgrastog voća, glutena (pšenica), celera, slačice, susama i mleka. 

Sastojci i hranjive vrednosti

Već decenijama domaćice, kad u receptu vide da je potrebna čokolada za jelo i kuvanje, odmah pomisle na Menaž. Razlog je jednostavan – nikada ih nije izneverila. Bez obzira da li ulazi u sastav fila, testa za keksiće i patišpanja ili se njome prelivaju kolači – sigurno je da će poslastici dati poseban, neodoljiv ukus. Svi, koji s Menažom spremaju kolače, reći će vam da ima odličnu gustinu, da se uvek savršeno sjedini sa ostalim sastojcima, da je koriste i za spremanje posnih poslastica, jer ne sadrži mleko, a sigurno treba pomenuti i da sadrži visok procenat kakaa – 44%. Pored spremanja poslastica, Menaž čokoladna tabla je upravo ona koja se vrlo često nalazi u svakom domu kako za kuvanje tako i za jelo. Zanimljivo je da je Menaž preteča svih ostalih čokolada, koje Soko Štark proizvodi. Sredinom dvadesetih godina prošlog veka, u Zemunu, napravljena je čokolada Roda, koja je mnogo kasnije, posle transformacija firme i usavršavanja recepture, postala Menaž. Prošle godine je Menaž čokolada dobila je društvo – Menaž glazuru. Ova inovacija je najviše obradovala žene koje vole da spremaju kolače, ali imaju veoma malo vremena, a veoma im je važno da svaki put spremanje poslastice uspe.

Sastojci i hranjive vrednosti

Kad je Menaž u pitanju, tradicija i inovacija idu ruku pod ruku. Osluškujući vaše potrebe, osmislili smo novi proizvod koji vam štedi vreme i nudi širi spektar mogućnosti u kuhinji. Menaž Čoko Dugmići su lak, jednostavan i ukusan način da tradicionalne poslastice transformišete u nešto novo i uzbudljivo. Sačinjeni od najfinije crne i bele čokolade, Dugmići su saveznik svakog uspešnog dezerta bilo kao dodatak ili kao dekoracija. Otkrijte nove načine za dekoraciju i igrajte se – bilo da ste profesionalci ili amateri, uz Menaž Čoko Dugmiće pustite čokoladi na volju!

Sastojci i hranjive vrednosti

Bez njih nema tiramisua… Nema ni Markiza torte, ni Šarlote… Bez njih nema mnogih voćnih torti, koje obožavamo. Naravno, pričamo o Štark Piškotama, napravljenim od najfinijeg biskvitnog teksta sa jajima, koje posipamo prirodnim fruktoznim šećerom. Onako vazdušaste i meke prosto mame, pa pojedemo nekoliko komada još dok odlučujemo koju ćemo od pomenutih poslastica da spremamo. Štark Piškote dolaze u pakovanjima od 105g, 210g i 420 grama.

Sastojci i hranjive vrednosti

Poznavaoci francuskog jezika znaju da petit beurre znači – mali maslac. Upravo je taj mali maslac sastojak bez kog nema onog pravog Petit Beurre keksa, a pored maslaca tu su i ostali prirodni sastojci koji Štark Petit Beurre čine naročito ukusnim ali i hranljivim. Kao mali jeli smo ga sa mlekom a danas ga biramo i kao pouzdanog partnera za pripremu najrazličitijih poslastica. Štark Petit Beurre dolaze u pakovanju od 250 i 500 grama.

Sastojci i hranjive vrednosti