Ljubav prema Bananici se prenosi sa generacije na generaciju, a za sve je zaslužan njen kvalitet, prepoznatljiv oblik i jedinstven ukus. Naša tajna leži u pažljivo biranim sastojcima koji u kombinaciji sa bogatim, krckavim čokoladnim prelivom stvaraju magiju ukusa kojoj je nemoguće odoleti.
Slatka penasta sreća je idealne veličine, jer savršeno lako staje u svaki džep, torbu ili ranac, i uvek je tu kada vam je potreban predah i neophodna doza slatke energije. Vaš smo verni saputnik i deo najlepših uspomena već decenijama, i obećavamo da ćemo biti tu da i dalje mamimo osmehe, izazivamo radost i donosimo sreću!

PROIZVOD SADRŽI
Šećer, glukozni sirup, voda, kakao masa, dekstroza, kakao maslac, sredstvo za želiranje (E406), kiselina (limunska kiselina), belance jajeta u prahu (0,16%), emulgatori (sojin lecitin i E476), prirodna aroma banane (0,05%), arome, boja: ekstrakt šafranike. Čokoladni preliv sadrži: kakao delovi 54% min. Proizvod može da sadrži tragove kikirikija, jezgrastog voća, glutena (pšenica), celera, slačice, susama i mleka. 

Sastojci i hranjive vrednosti