Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.
Čoko-moko torta
Sastojci:
- 1 pakovanje gotovih tamnih kora
- 700g kisele pavlake
- 200g šećera u prahu
- 300g Štark Petit Beurre
- 500g šlag pene
- 6dl kisele vode
- 8dl čokoladnog mleka
Priprema:
1. Umutite kiselu pavlaku i šećer u prahu, a zatim dodajte samleven keks i sve lepo sjedinite.
2. U posebnoj činiji umutite šlag penu sa kiselom vodom. Na podmetač stavite koru, a potom je prelijte sa 2.5dl čokoladnog mleka. Preko stavite fil sa mlevenim keksom, pa fil sa šlag kremom, stavite drugu koru, pa opet isto premažite. Treću koru samo natopite čokoladnim mlekom, mada možete da stavite i na nju fil ako želite da vam torta bude veća.
3. Ostavite sat vremena kako bi se sve povezalo, a nakon toga servirajte.