Čoko srce

Autor:
Emina

Kategorije:

Sastojci:

 

Priprema:

Istopite čokoladu sa margarinom i zatim je razlijte u kalup u obliku srca. Ostavite nekoliko minuta u zamrzivač dok se čokolada u potpunosti ne stegne. Nakon što se čokolada zaledi, izvadite je iz kalupa i ponovite postupak pravljenja čokoladnog srca. Kada se i drugo srce stegne, oba možete puniti nečim po želji. Da biste srca spojili, stavite jedno na tiganj nekoliko sekundi da bi ivice smekšale, zatim spojite srca.

Slični recepti

Politika privatnosti

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.