Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.
Cheesecake sa belom čokoladom
Sastojci:
Kora
- 250g Štark Petit Beurre keksa
- 100g putera
- 100ml mleka
Fil
- 250g krem sira
- 200ml slatke pavlake
- 100g Menaž belih čoko dugmića
- 2 kašičice ekstrakta od vanile
Dekoracija
- Voće po izboru
Priprema:
- Kora: Istopljeni puter, samleveni keks i mleko sjedinite i dobijenu smesu utisnite u kalup. Rashladite koru u frižideru dok pripremate fil.
- Fil: Istopite bele čoko dugmiće i ostavite ih da se prohlade. Mikserom umutite krem sir, zatim dodajte slatku pavlaku i ekstrakt vanile. Toj smesi lagano dodajte istopljene bele čoko dugmiće.
- Rasporedite fil preko korice i dekorišite voćem po izboru. Stavite tortu u frižider da se stegne na 3 sata.