Čokoladni tart sa malinama

Sastojci:

Priprema:

1. Otopite margarin, pa ga sjedinite sa mlevenim Štark Avala ili Štark Petit Beurre keksom. Zatim uzmite korpice za mafine, obložite zidove korpica ovom smesom kao i dno, a sredinu ostavite praznu. Ostavite popunjene korpice u frižider na hlađenje dok pripremate fil.

2. Slatku pavlaku zagrejte do vrenja, zatim sklonite sa ringle, dodajte izlomljenu Menaž čokoladu i mlečnu čokoladu i mešajte dok ne dobijete kompaktnu smesu, poput ganaš krema. Potom izlijte čokoladnu smesu u korpice i vratite ponovo u frižider na hlađenje.

3. Za to vreme operite maline i stavite ih na kuhinjski ubrus da upije višak vode. Zatim ih poređajte po površini tarta preko čokolade. 

Umesto Menaž čokolade možete upotrebiti i Menaž crne čoko dugmiće.

Slični recepti