Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.
Banana Pops
Sastojci:
- 3 banane
- 250g Menaž čokolade ili Menaž čoko dugmića
- Nekoliko kašika mleka ili ulja
Dekoracija
- Kokosovo brašno
- Štark Avala ili Štark Petit Beurre keks
- Usitnjeni kikiriki
Priprema:
1. Na tacnu postavite papir za pečenje.
2. Banane ogulite i isecite na manje komade. Postavite svaki komadić na drveni štapić i rasporedite ih na papir za pečenje. Ostavite ih u frižideru nekoliko sati, a zatim pripremite čokoladnu glazuru.
3. Menaž čokoladu ili Menaž crne čoko dugmiće rastopite na pari ili na ringli uz nekoliko kašika mleka ili ulja. Izvadite tacnu sa isečenim bananama iz frižidera i svaki štapić umočite ili prelijte čokoladnom glazurom. Vratite na tacnu i dodajte dekoraciju po želji.
4. Možete da istopite i Menaž bele čoko dugmiće sa nekoliko kašika ulja ili mleka i takođe preliti neke od banana na štapiću.
5. Banana popse vratite u frižider da se glazura dobro stegne, zatim poslužite.