Kremasta torta sa kakao prahom
Sastojci:
- Pakovanje Štark Piškota od 420g
 - 200ml mleka
 - 100g šećera
 - 600ml slatke pavlake
 - 400g neutralnog krem sira
 - 1-2 kašičice ekstrakta vanile
 - 50g kakao praha
 
Priprema:
1. Četvrtasti kalup za torte ili pleh po izboru obložite papirom za pečenje.
2. U dubljoj posudi pomešajte slatku pavlaku, šećer i ekstrakt vanile i mutite mikserom sve dok ne dobijete penastu smesu. Dodajte neutralni krem sir i dobro umutite mikserom.
3. Mleko sipajte u neku plitku posudu, umočite svaku Štark Piškotu i ređajte na dno kalupa. Premažite polovinom fila, a onda ponovite postupak sa Štark Piškotama i premažite drugom polovinom fila.
4. Ukoliko vam je preostalo Štark Piškota, možete da ih dodate na kraju kao poslednji korak, iako nije obavezno.
5. Pospite kakao prahom i ostavite tortu u frižider da se stegne, najbolje tokom noći.

