Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.
Kremasta torta sa kakao prahom
Sastojci:
- Pakovanje Štark Piškota od 420g
- 200ml mleka
- 100g šećera
- 600ml slatke pavlake
- 400g neutralnog krem sira
- 1-2 kašičice ekstrakta vanile
- 50g kakao praha
Priprema:
1. Četvrtasti kalup za torte ili pleh po izboru obložite papirom za pečenje.
2. U dubljoj posudi pomešajte slatku pavlaku, šećer i ekstrakt vanile i mutite mikserom sve dok ne dobijete penastu smesu. Dodajte neutralni krem sir i dobro umutite mikserom.
3. Mleko sipajte u neku plitku posudu, umočite svaku Štark Piškotu i ređajte na dno kalupa. Premažite polovinom fila, a onda ponovite postupak sa Štark Piškotama i premažite drugom polovinom fila.
4. Ukoliko vam je preostalo Štark Piškota, možete da ih dodate na kraju kao poslednji korak, iako nije obavezno.
5. Pospite kakao prahom i ostavite tortu u frižider da se stegne, najbolje tokom noći.