Bajadere na Menaž način
Sastojci:
- 300g šećera
 - Šolja obične vode
 - 250g margarina
 - 300g mleveni Štark Petit Beurre keks ili Štark Avala keks
 - 150g kokosa
 
Glazura
- 150g Menaž čokolade ili Menaž crnih čoko dugmića
 - 3 kašike ulja
 
Priprema:
1. Šećera i šolju vode stavite u šerpicu da se istope i kad provri kuvajte još 3-4 minuta.
2. Dodajte margarin i mešajte da se rastopi. Zatim, dodajte mleveni keks i kokos i sve dobro promešajte.
3. Umućenu smesu izlijte u pleh obložen folijom i ostavite da se stegne.
4. Za glazuru vam je potrebna istopljena Menaž čokolada ili Menaž crni čoko dugmići sa tri kašike ulja. Prelijte i kada se stegne, isecite na sitnije komadiće.

