Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.
Blondies sa Petit Beurre keksom i Menaž belim Čoko Dugmićima
Sastojci:
- 125g otopljenog maslaca
- 110g smeđeg šećera
- 70g putera od kikirikija
- 2 jaja
- 140g brašna
- ½ kašičice praška za pecivo
- prstohvat soli
- 120g Menaž belih čoko dugmića
- 6 izlomljenih Štark Petit Beurre keksića
Priprema:
1. Zagrejte rernu na 180°C, premažite pleh veličine 25x15cm maslacem i pospite ga brašnom.
2. U posudi umutite maslac, šećer i puter od kikirikija. Dodajte jaja i dobro ih umutite.
Postepeno dodajte brašno, prašak za pecivo i so.
3. Nakon toga dodajte i Menaž bele čoko dugmiće, pa ih dobro promešajte.
4. Izlijte smesu u kalup i poređajte preko izlomljene keksiće i blago ih utisnite.
5. Pecite do 30 minuta i prohladite pred sečenje.