Cheesecake sa Menaž belim čoko dugmićima

Sastojci:

Kora

Fil

  • 400ml slatke pavlake
  • 300g krem sira
  • 130g prah šećera
  • 200g Menaž belih čoko dugmića

Glazura

Priprema:

1. Kora: U posudu stavite mleveni keks, otopljenu čokoladu, margarin, mleko i šećer, dobro izmešajte, sjedinite i stavite u okrugli kalup, a zatim koru dobro utapkati. Stavite u frižider da se ohladi. 

2. Fil: U jednoj posudi umutite slatku pavlaku,a u drugu posudu stavite krem sir i prah šećer, umutite pa dodajte otopljene Menaž bele čoko dugmiće, zatim dobro promešajte. Polako dodajte umućenu slatku pavlaku i lagano, ali dobro umutite sastojke, pa stavite preko kore i vratite opet u frižider. 

3. Glazura: Iseckajte Menaž čokoladu, a slatku pavlaku zagrejte do ključanja i njome prelijte čokoladu, pa mešajte sve dok se čokolada sasvim ne istopi. Na kraju, ukrasite glazurom cheesecake po želji.

Slični recepti

Politika privatnosti

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.