Cheesecake sa Menaž belim čoko dugmićima

Sastojci:

Kora

Fil

  • 400ml slatke pavlake
  • 300g krem sira
  • 130g prah šećera
  • 200g Menaž belih čoko dugmića

Glazura

Priprema:

1. Kora: U posudu stavite mleveni keks, otopljenu čokoladu, margarin, mleko i šećer, dobro izmešajte, sjedinite i stavite u okrugli kalup, a zatim koru dobro utapkati. Stavite u frižider da se ohladi. 

2. Fil: U jednoj posudi umutite slatku pavlaku,a u drugu posudu stavite krem sir i prah šećer, umutite pa dodajte otopljene Menaž bele čoko dugmiće, zatim dobro promešajte. Polako dodajte umućenu slatku pavlaku i lagano, ali dobro umutite sastojke, pa stavite preko kore i vratite opet u frižider. 

3. Glazura: Iseckajte Menaž čokoladu, a slatku pavlaku zagrejte do ključanja i njome prelijte čokoladu, pa mešajte sve dok se čokolada sasvim ne istopi. Na kraju, ukrasite glazurom cheesecake po želji.

Slični recepti