Čoko-keks tortica

Sastojci:

  • 750g keksa sa kakaom
  • 500ml slatke pavlake

Fil

  • 1,5l mleka
  • 3 pudinga od čokolade
  • 4 kašike šećera
  • 200g Menaž čokolade
  • 1 margarin
  • 400g nugat krema

Priprema:

  1. Skuvajte puding prema uputstvu sa kesice i dok je još topao dodajte Menaž čokoladu.
  2. Kada se puding ohladi, dodajte umućeni margarin i nugat krem. Mešajte dok se svi sastojci ne sjedine.
  3. U drugoj posudi penasto umutite slatku pavlaku.
  4. U okrugli kalup ređajte keks premazan filom, pa tako poređan keks premažite slojem slatke pavlake. Ponovite postupak sve dok imate materijala.
  5. Ostavite kolač u frižideru da se stegne, po želji možete preliti glazurom od rastopljene Menaž čokolade.

Slični recepti