Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.
Čoko-keks tortica
Sastojci:
- 750g keksa sa kakaom
- 500ml slatke pavlake
Fil
- 1,5l mleka
- 3 pudinga od čokolade
- 4 kašike šećera
- 200g Menaž čokolade
- 1 margarin
- 400g nugat krema
Priprema:
- Skuvajte puding prema uputstvu sa kesice i dok je još topao dodajte Menaž čokoladu.
- Kada se puding ohladi, dodajte umućeni margarin i nugat krem. Mešajte dok se svi sastojci ne sjedine.
- U drugoj posudi penasto umutite slatku pavlaku.
- U okrugli kalup ređajte keks premazan filom, pa tako poređan keks premažite slojem slatke pavlake. Ponovite postupak sve dok imate materijala.
- Ostavite kolač u frižideru da se stegne, po želji možete preliti glazurom od rastopljene Menaž čokolade.