Čoko-keks tortica

Sastojci:

  • 750g keksa sa kakaom
  • 500ml slatke pavlake

Fil

  • 1,5l mleka
  • 3 pudinga od čokolade
  • 4 kašike šećera
  • 200g Menaž čokolade
  • 1 margarin
  • 400g nugat krema

Priprema:

  1. Skuvajte puding prema uputstvu sa kesice i dok je još topao dodajte Menaž čokoladu.
  2. Kada se puding ohladi, dodajte umućeni margarin i nugat krem. Mešajte dok se svi sastojci ne sjedine.
  3. U drugoj posudi penasto umutite slatku pavlaku.
  4. U okrugli kalup ređajte keks premazan filom, pa tako poređan keks premažite slojem slatke pavlake. Ponovite postupak sve dok imate materijala.
  5. Ostavite kolač u frižideru da se stegne, po želji možete preliti glazurom od rastopljene Menaž čokolade.

Slični recepti

Politika privatnosti

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.