Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.
Čoko srce
Sastojci:
- 400g Menaž čokolade
- 150g margarina
Priprema:
Istopite čokoladu sa margarinom i zatim je razlijte u kalup u obliku srca. Ostavite nekoliko minuta u zamrzivač dok se čokolada u potpunosti ne stegne. Nakon što se čokolada zaledi, izvadite je iz kalupa i ponovite postupak pravljenja čokoladnog srca. Kada se i drugo srce stegne, oba možete puniti nečim po želji. Da biste srca spojili, stavite jedno na tiganj nekoliko sekundi da bi ivice smekšale, zatim spojite srca.