Čokoladne rum kuglice
Sastojci:
- 300g mlevenog Štark Avala ili Štark Petit Beurre keksa
 - 250g margarina
 - 200g prah šećera
 - 6 kašika ruma
 - 250g Menaž čokolade ili Menaž crnih čoko dugmića
 - 7 kašika ulja
 
Priprema:
1. Rukom zamesite margarin i prah šećer. Postepeno dodajte mleveni Štark Avala ili Štark Petit Beurre keks, zatim rum i otopljenu Menaž čokoladu ili Menaž crne čoko dugmiće. Sačuvajte malo cele čokolade ili dugmića za glazuru.
2. Sve sastojke sjedinite i oblikujte u kuglice. Stavite u frižider da se stegnu.
3. Pripremite glazuru od ostatka Menaž čokolade i ulja, pa svaku kuglicu stavite na rešetku i prelijte. Po želji pospite kuglice mlevenim keksom.

