Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.
Domaći integralni keks
Sastojci:
- 150g ovsenih pahuljica
- 170g integralnog brašna
- 5 kašika meda
- 2 kašike šećera
- 1 kesica praška za pecivo
- 1 kašičica soli
- 3 kašike vode
- 200g margarina
- 50g suvog grožđa
- 50g pomorandžine kore
- 150g seckane Menaž čokolade
Priprema:
- Sve sastojke dobro sjedinite i formirajte 2 lopte. Zatim ih stavite u frižider na minimum 1h.
2. Izvadite testo, razvucite oklagijom do željene debljine i oblikujte integralne keksiće po želji. Obložite pleh papirom za pečenje, poređajte keksiće i pecite na 180°C dok ne porumene.