Domaći integralni keks

Autor:
Ljubinka Cekić

Kategorije:

Sastojci:

  • 150g ovsenih pahuljica
  • 170g integralnog brašna 
  • 5 kašika meda 
  • 2 kašike šećera 
  • 1 kesica praška za pecivo 
  • 1 kašičica soli 
  • 3 kašike vode 
  • 200g margarina 
  • 50g suvog grožđa 
  • 50g pomorandžine kore 
  • 150g seckane Menaž čokolade

Priprema:

  1. Sve sastojke dobro sjedinite i formirajte 2 lopte. Zatim ih stavite u frižider na minimum 1h. 

2. Izvadite testo, razvucite oklagijom do željene debljine i oblikujte integralne keksiće po želji. Obložite pleh papirom za pečenje, poređajte keksiće i pecite na 180°C dok ne porumene.

Slični recepti