Keks torta sa pudingom od čokolade

Sastojci:

Dekoracija

Priprema:

1. Puding od čokolade pomešajte sa 4 kašike hladnog mleka i 5 kašika šećera i mešajte dok sve grudvice ne nestanu, 500ml mleka stavite na srednju temperaturu da prokuva. Sklonite sa šporeta, dodajte puding, vratite na ringlu i mešajte dok se puding ne zgusne.

2. Ostavite puding da se hladi, a kada se ohladi, dodajte omekšali ili umućeni margarin i sjedinite.

3. U preostalih 100ml mleka natopite komade keksa i ređajte ih na kalup do željene dužine. Premažite filom od pudinga i ponovite postupak sve dok ne iskoristite sav materijal.

4. Preostalim filom premažite i dekorišite kolač, zatim ostavite da se dobro ohladi pre služenja. Ukrasite Menaž crnim čoko dugmićima.

Slični recepti

Politika privatnosti

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.