Najlepša rabin torta sa čokoladom

Autor:
Menaž

Kategorije:

Sastojci:

  • 12 jaja 
  • 400 g čokolade
  • 250 g šećera
  • 250 g mlevenog keksa
  • 350 g putera
  • 500 g šlaga

Priprema:

  1. Umutiti puter sobne temperature i šećer, zatim dodati žumanca, otopljenu Menaž čokoladu i na kraju mleveni keks. . 
  1. Posebno umutiti belanca i pažljivo sjediniti sa smesom.
  1. Smesu podeliti na 2 dela. Jedan deo staviti u frižider (za fil), a od drugog dela ispeći 4 korice u plehu dimenzija 22 cm. Pleh obložiti pek papirom.
  1. Filovanje: kora, fil, šlag, kora, fil, šlag i tako dok se ne potroši sav materijal.
  1. Ukrasiti po želji Menaž dekoracijom

Slični recepti