Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.
Najlepša rabin torta sa čokoladom
Sastojci:
- 12 jaja
- 400 g čokolade
- 250 g šećera
- 250 g mlevenog keksa
- 350 g putera
- 500 g šlaga
Priprema:
- Umutiti puter sobne temperature i šećer, zatim dodati žumanca, otopljenu Menaž čokoladu i na kraju mleveni keks. .
- Posebno umutiti belanca i pažljivo sjediniti sa smesom.
- Smesu podeliti na 2 dela. Jedan deo staviti u frižider (za fil), a od drugog dela ispeći 4 korice u plehu dimenzija 22 cm. Pleh obložiti pek papirom.
- Filovanje: kora, fil, šlag, kora, fil, šlag i tako dok se ne potroši sav materijal.
- Ukrasiti po želji Menaž dekoracijom.