Najlepša rabin torta sa čokoladom

Sastojci:

  • 12 jaja 
  • 400 g čokolade
  • 250 g šećera
  • 250 g mlevenog keksa
  • 350 g putera
  • 500 g šlaga

Priprema:

  1. Umutiti puter sobne temperature i šećer, zatim dodati žumanca, otopljenu Menaž čokoladu i na kraju mleveni keks. . 
  1. Posebno umutiti belanca i pažljivo sjediniti sa smesom.
  1. Smesu podeliti na 2 dela. Jedan deo staviti u frižider (za fil), a od drugog dela ispeći 4 korice u plehu dimenzija 22 cm. Pleh obložiti pek papirom.
  1. Filovanje: kora, fil, šlag, kora, fil, šlag i tako dok se ne potroši sav materijal.
  1. Ukrasiti po želji Menaž dekoracijom

Slični recepti

Politika privatnosti

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.