Topla čokolada sa cimetom

Sastojci:

Priprema:

1. Menaž čokoladu usitnite ili koristite Menaž čoko dugmiće. Mleko zagrejte na nižoj temperaturi, dodajte čokoladu i kakao prah i mešajte sve dok se ne rastope. Dodajte, cimet, kardamom i šećer i mešajte sve dok se topla čokolada ne zgusne.

2. Sačekajte da se kratko ohladi pre nego što toplu čokoladu sipate u novogodišnje šolje. 

3. Kao ukras dodajte Menaž dekoraciju u svaku šolju. 

*Mleko možete zameniti biljnim varijantama.

Slični recepti

Politika privatnosti

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.