Tricolore

Sastojci:

Podloga od keksa

Fil

  • 250g vajkrema
  • 500ml slatke pavlake
  • 200g Menaž belih čoko dugmića + 2 kašike kisele pavlake
  • 200g mlečne čokolade
  • 200g Menaž čokolade

Priprema:

1. Podloga: Otopite puter i pomešajte ga sa keksom, mlekom, narandžom i rendanom Menaž čokoladom. Smesu rasporedite u kalup sa obručem koji ste prethodno oblozili prijanjajućom folijom. Stavite u frižider.

2. Fil: Umutite 350 ml slatke pavlake i dodajte vajkrem. Podelite smesu na tri dela. Otopite u šerpici Menaž čokoladu sa 50ml slatke pavlake i umutite u jednu trećinu smese, zatim sipajte u kalup na podlogu sa keksom. Stavite u frižider dok se sprema drugi fil. Ponovite postupak za mlečnu čokoladu, a zatim i za Menaž bele čoko dugmiće. U belu smesu na kraju dodajte i kiselu pavlaku.

3. Ostavite u frižideru nekoliko sati da se stegne. Izvadite tortu od kalupa i spremni ste za užitak!

Slični recepti