Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.
Topla čokolada
Sastojci:
- Pola kašičice kakao praha
- Kašičica gustina
- 2 kašike šećera
- 350ml mleka
- 100g Menaž čokolade ili Menaž crnih čoko dugmića
- Prstohvat soli
Priprema:
- Umešajte kakao, gustin i šećer sa delom mleka.
- U drugoj posudi istopite Menaž čokoladu ili Menaž crne čoko dugmiće sa preostalim mlekom, pa kada se ugreje, dodajte smesu sa gustinom i promešajte.
3.Servirajte toplu čokoladu u šolji ili čaši. Za dekoraciju dodajte malo šlaga i rendane Menaž čokolade.