Mede cake popsi

Autor:
Sandra Stojiljkovic Cvetkovic

Kategorije:

Sastojci:

Priprema:

1. Sameljite keks u blenderu i pomešajte ga sa eurokremom, pa dodajte mleko tako da masa bude adekvatne čvrstine. Ukoliko je potrebno dodajte još malo mlevenog keksa.

2. Stavite smesu u kalupe u obliku mede, pa ih odložite nekoliko sati da se stegnu. Nakon toga, pažljivo ih izvucite iz kalupa.

3. Otopite Menaž bele čoko dugmiće sa slatkom pavlakom. Štapiće za popse uronite u otopljenu belu glazuru, pa pažljivo ubodite u svakog medvedića i ostavite da se stegne.

4. Preostalom belom glazurom prelijte medvediće. Po površini rasporedite crne Menaž čoko dugmiće i ukrase po želji.

5. Poslužite nakon što se sve dobro stegne.

Slični recepti

Politika privatnosti

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.