Menaž Bajadere

Sastojci:

Glazura

Priprema:

1. Šećera i šolju vode stavite u šerpicu da se istope i kad provri kuvajte još 3-4 minuta. 

2. Dodajte margarin i mešajte da se rastopi. Zatim, dodajte mleveni keks i kokos i sve dobro promešajte. 

3. Umućenu smesu izlijte u pleh obložen folijom i ostavite da se stegne. 

4. Za glazuru vam je potrebna istopljena Menaž čokolada ili Menaž čoko dugmići sa tri kašike ulja. Prelijte i kada se stegne, isecite na sitnije komadiće.

Slični recepti

Politika privatnosti

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.