Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.
Čokoladne jabuke na štapiću
Sastojci:
- 3 jabuke
- Menaž čokolada ili Menaž crni čoko dugmići
- Mleveni Štark Petit Beurre keks
- Drveni štapići
Dekoracija
- Komadići lešnika, badema ili kikirikija po izboru
Priprema:
1. Ogulite jabuke i stavite ih na drvene štapiće.
2. Polovinu jabuke umočite u rastopljenu Menaž čokoladu ili Menaž čoko dugmiće (vi birate) i pospite mlevenim keksom. Ukoliko volite hrskavi desert, pospite jabuke komadićima lešnika, badema ili kikirikija.
3. Ostavite jabuke u frižideru nekoliko sati da se čokolada slegne i stegne.