Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.
Čokoladne puslice sa Menaž čoko dugmićima
Sastojci:
- 360g uzdužno seckanih blanširanih badema, pistaća, oraha ili brazilskih oraha po izboru
- 110g Menaž belih čoko dugmića
- 110g Menaž čokolade ili Menaž crnih čoko dugmića
Priprema:
1. Pleh obložite silikonskom podlogom ili papirom za pečenje i stavite sa strane.
2. Stavite Menaž bele čoko dugmiće i Menaž čokoladu u dve odvojene činije. Istopite čokolade na vodenom kupatilu (naša čuvena šerpa sa 2 prsta vode na dnu).
3. Dodajte u svaku činiju sa čokoladom po 180g seckanih badema i dobro promešajte, tako da bademi budu sasvim lepo obloženi čokoladom.
4. Kada se temperatura čokolade malo spusti i postane gusta, kašikom odvajajte gomilice i formirajte ih u obliku malih piramida na papiru za pečenje. Ostavite ih da se dobro ohlade u frižideru, a zatim poslužite.