Čokoladni sufle

Autor:
Teodora Simić

Kategorije:

Sastojci:

Priprema:

1. Otopite Menaž čokoladu ili Menaž crne čoko dugmiće i margarin na pari.

2. U drugoj posudi umutite jaja, zatim dodajte šećer i brašno. Sve sastojke sjedinite mešanjem.

3. Otopljenu čokoladu sa margarinom pomešajte sa već sjedinjenom smesom od jaja, šećera i brašna. Sipajte gotovu smesu u kalup.

4. Pecite na 250°C, samo 7 minuta. Sufle možete služiti uz sladoled i voće po želji.

Slični recepti

Politika privatnosti

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.