Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.
Kolač sa čokoladom i keksom
Sastojci:
- 100g Menaž čokolade ili Menaž crnih čoko dugmića
- 500g Štark Petit Beurre, Štark Avala keksa ili Štark Piškota
- 250g margarina
- Sok od ½ limuna
- 3 kašike prah šećera
- 500ml mleka za natapanje keksa
Priprema:
1. Penasto umutite margarin, šećer, sok od limuna, pa dodajte i otopljenu Menaž čokoladu ili Menaž crne čoko dugmiće. Sve dobro izmešajte i filujte keks natopljen mlekom.
2. Redosled filovanja: Na manjoj tacni ređajte red keksa natopljen mlekom, dodajte kašiku fila u tankom sloju, pa ponovo keks preko fila i tako sve dok se ne utroši materijal, a trebalo bi da poslednji sloj bude fil od čokolade.