Menaž cake popsi

Autor:
Sandra Stojiljkovic Cvetkovic

Kategorije:

Sastojci:

  • 250g Štark Avala keksa
  • 150g eurokrema
  • 120ml soka od narandže
  • malo ruma

Preliv

Dekoracija

  • jestive perlice i ukrasi

Priprema:

1. Keks sameljite u seckalici, pa ga pomešajte sa kremom, sokom i malo ruma. Sve dobro ručno umesite, a ukoliko je potrebno, dodajte još malo mlevenog keksa.

2. Izdvojte kalupe različitih oblika i pripremljene smese stavite u svaki kalup po malo.
Ostavite da sve odstoji nekoliko sati.

3. Nakon toga, pažljivo izvucite kolačiće iz kalupa.
Otopite Menaž crne čoko dugmiće sa slatkom pavlakom i pripremite štapiće za cake pops. Ubacite svaki štapić u otopljenu čokoladnu glazuru, pa ga pažljivo ubodite u kolačić. Potom, svaki pripremljeni komad prelijte ovom glazurom i dekorišite jestivim perlicama i ukrasima po želji.

4. Sačekajte da se sve lepo stegne, a nakon toga poslužite Menaž cake popse.

Slični recepti