Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje moguće iskustvo na sajtu. Kolačići su male tekstualne datoteke a informacije o njima se skladište u vašem pretraživaču. Informacije imaju funkciju da prepoznaju posetioce koji se vraćaju na sajt i da nam pomognu da uvidimo koja sekcija na sajtu je vama najkorisnija ili najzanimljivija.
Menaž cake popsi
Sastojci:
- 250g Štark Avala keksa
- 150g eurokrema
- 120ml soka od narandže
- malo ruma
Preliv
- 100g crnih Menaž čoko dugmića
- 100ml slatke pavlake
Dekoracija
- jestive perlice i ukrasi
Priprema:
1. Keks sameljite u seckalici, pa ga pomešajte sa kremom, sokom i malo ruma. Sve dobro ručno umesite, a ukoliko je potrebno, dodajte još malo mlevenog keksa.
2. Izdvojte kalupe različitih oblika i pripremljene smese stavite u svaki kalup po malo.
Ostavite da sve odstoji nekoliko sati.
3. Nakon toga, pažljivo izvucite kolačiće iz kalupa.
Otopite Menaž crne čoko dugmiće sa slatkom pavlakom i pripremite štapiće za cake pops. Ubacite svaki štapić u otopljenu čokoladnu glazuru, pa ga pažljivo ubodite u kolačić. Potom, svaki pripremljeni komad prelijte ovom glazurom i dekorišite jestivim perlicama i ukrasima po želji.
4. Sačekajte da se sve lepo stegne, a nakon toga poslužite Menaž cake popse.